Soulvalley Academy

Wil je ook graag ontdekken én ervaren wat er nú nodig is om klaar te zijn voor de toekomst? #futureproof 
Wil je, op een inspirerende natuurlocatie, diepgaande inzichten verkrijgen in de impact van computertechnologie op jouw welzijn, bewustzijn en bovenal mens-zijn? In hoe jouw toekomst er uit kan zien en wat hiervoor, aan vaardigheden en bewustzijn, nodig is?
 
Welkom in Soulvalley Academy.

'I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin.'

opzet

De Academy is modulair opgebouwd met als rode draad Welzijn, Bewustzijn en Mens-zijn. Iedere module bestaat uit een volledig verzorgd weekend op een inspirerende (natuur)locatie. Iedere module is er, naast mijzelf, een gastspreker/expert die een programma-onderdeel verzorgt. Het programma bestaat afwisselend uit kennisoverdracht, dialogen, systemisch werk, multimedia en (natuur)belevingen. Samen ontdekken, delen en beleven staat centraal. In de ochtend starten we met een boswandeling (aka Forest Bathing), overdag gaan we samen aan de slag en in de avond staat een inspirerende film of documentaire op het programma, met mogelijkheid tot nabespreking. Verder zijn er genoeg momenten om mekaar op te zoeken, uit te wisselen en/of op jezelf te zijn.

Soulvalley Academy blijft dicht bij de natuur. Ieder seizoen wordt er een module aangeboden en de training start twee keer per jaar, in oktober en in februari. In het eerste jaar vindt er een verdieping plaats in de genoemde thema's, activeren we je broncode (je diepere weten) en wordt met name je bewustzijn vergroot. Over jezelf, de wereld om je heen, over hoe jij je verhoudt tot technologie en hoe je jouw toekomst zelf kunt vormgeven. 

Vanuit deze basis gaan we in het tweede jaar de verbinding verder verdiepen met onszelf en van hieruit ons verbinden met computertechnologie zodat synergie kan ontstaan: het geheel is meer dan de som van haar delen.  We gaan het werkelijke potentieel, voor jou als Mens in combinatie met computertechnologie ontdekken en aanspreken.

modules

Voor een korte impressie van de modules van het eerste jaar beweeg je met je muis over de afbeelding. De modules van het tweede jaar zijn under construction. Voor uitgebreidere informatie klik je op de afbeelding:

1. Future is Now

1. Future is Now

View more
Er vinden immense verschuivingen plaats, op het wereldtoneel en diep in onszelf. Computertechnologie bevindt zich in een ongekende stroomversnelling. Waar staan we nu, waar komen we vandaan en wat brengt de toekomst?
2. Human Nature

2. Human Nature

View more
Wat betekent het om werkelijk Mens te zijn. Leer meer over welke (onontdekte) kwaliteiten en vaardigheden we beschikken en welke wezenlijk zijn om in deze tijd verder te ontwikkelen.
3. Slow Nature

3. Slow Nature

View more
Hoe meer technologie we gebruiken hoe meer natuur we nodig hebben. Leer meer over de kracht van de natuur, hoe we ons hiertoe verhouden en hoe we onze verbinding hiermee kunnen verdiepen.
4. Slow Tech

4. Slow Tech

View more
Onze grootste uitdaging is niet dat we overgenomen worden door machines maar dat we er langzaam maar zeker zelf een worden. Leer hoe je bewust om kunt gaan met technologie.

Data '18/'19

Groep 1

 • 26, 27 en 28 oktober 2018 (module 1);
 • 25, 26 en 27 januari 2019 (module 2);
 • 26, 27 en 28 april 2019 (module 3);
 • 6, 7 en 8 september 2019 (module 4).

Groep 2

 • 22, 23 en 24 februari 2019 (module 1);
 • 24, 25 en 26 mei 2019 (module 2);
 • 27, 28 en 29 september 2019 (module 3)
 • 13, 14 en 15 december 2019 (module 4).

Locatie

Momenteel wordt er aan een locatie gewerkt, meer info volgt binnenkort. 

Heb je zelf een inspirerende natuurlocatie op een centrale ligging en wil je graag Soulvalley Academy faciliteren neem dan contact met me op.

Jouw investering

De prijs voor Soulvalley Academy, voor het 1e jaar, volgt binnenkort.

€ ....,..

Deze prijs is exclusief 21% BTW voor zzp-ers en bedrijven en inclusief 21% BTW voor particulieren. Ook is het mogelijk gespreid te betalen. Dit kan in vier keer, de investering bedraagt dan .... per module.

De Academy omvat de volgende elementen:

 • acht trainingsdagen, door mijzelf verzorgd, inclusief 4 masterclasses met een expert;
 • een terugkomavond;
 • toegang tot de besloten Facebook groep;
 • Soulvalley lidmaatschap;
 • een gesigneerd exemplaar van mijn boek 'Bits, Bytes & Bewustzijn';
 • verblijf, (biologisch) eten & drinken;
 • diverse natuurbelevingen.

Early Birds

Korting voor early birds! Wie zich vóór 1 augustus 2018 (groep 1) of vóór 31 december 2018 (groep 2) inschrijft én betaalt, ontvangt een early bird korting van € ... en betaalt slechts € ...,-.

Om het persoonlijk contact en een gevoel van privacy, veiligheid en integriteit te waarborgen, zal de groepsgrootte per Academyjaar niet groter zijn dan 20 personen. Om dezelfde reden is het niet mogelijk modules los te volgen, inschrijving geldt voor alle vier modules van dat jaar. Wel is het mogelijk je enkel in te schrijven voor het eerste jaar. Enkel het tweede jaar niet; de basis van het eerste jaar is namelijk fundamenteel.

Aanmelden

Wil jij tot de allereerste lichting behoren van Soulvalley Academy? Meld je dan hier aan:

<formulier volgt binnenkort>

Meer info

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Of Soulvalley Academy iets voor jou is, over de inhoud, de kosten etc. Neem dan vrijblijvend contact met me op en ik vertel je er héél graag meer over. 

Door te klikken op het chat icoontje op iedere pagina van mijn site ontvouwt een lijst met contactmogelijkheden met bijbehorende info.


Schrijf je in voor mijn Nieuws Update en krijg de downloadlink naar mijn app cadeau:
Soulvalley

Deze Academy en nog veel meer kun je vinden binnen mijn Soulvalley platform. Deze is vrij toegankelijk. Maak nu een account aan en krijg direct toegang. Dan ontvang je ook automatisch mijn Nieuws Update en blijf je op de hoogte van alles rondom dit platform. Ook kun je me via mijn gelijknamige Facebook pagina volgen. 
Top