Soulvalley

Reloading lost data_

Ga mee op een interactieve reis door je multidimensionale zelf, door zowel de analoge als de virtuele realiteit, in een quest naar de broncode. Ontdek verloren gewaande informatie, boost je bewustzijn en upgrade je biocomputer. Laat je prikkelen om met andere ogen te kijken naar de implicaties en applicaties van exponentiële computertechnologieën. 

Stap uit je comfort zone en in de toekomst...

Binnen Soulvalley wordt verloren gegane informatie opnieuw ingeladen, reloading lost data. Informatie die simpelweg is vergeten of bewust overschreven, ge-delete, gecodeerd of ge-edit. Informatie over onze werkelijke oorsprong (onze broncode), de aard van onze werkelijkheid, de kracht van de natuur en onze ware vermogens. En de mate waarin geavanceerde computertechnologie hierin een rol speelt, heeft gespeeld en zal spelen. 

Soulvalley is de plek waar we het magische creatie- en manifestatiepotentieel weer in onszelf activeren, ons bewustzijn en welzijn vergroten, onszelf bekrachtigen en (h)erkennen wat het werkelijk betekent om Mens te zijn. Waar we diep van binnen weten dat we niet gerepareerd of geupgrade hoeven te worden om ons voortbestaan veilig te stellen. Waar we onze menselijke kwaliteiten tot liefde, aandacht en empathie koesteren. Onze creativiteit, ons gevoelsbewustzijn en voorstellingsvermogen omarmen. Waar we volledig mens zijn en waarin technologie dienend is.

on- en offline community

Soulvalley's mainframe, het digitale vertrek- en verzamelpunt van deze reis bevindt zich binnen een online platform. Deze is vrij toegankelijk. Hierbinnen deel ik mijn ervaringen en kun je kennis nemen van al mijn artikelen, online programma's, inspirerende video's en krijg je toegang tot de besloten Facebook groep. Dit alles binnen een met een wachtwoord afgeschermde zone. 

Soulvalley is ook offline zichtbaar en toegankelijk. Je bent van harte welkom op een van de live bijeenkomsten, lezingen, Soulvalley Academy en (natuur) events. Ook kun je natuurlijk mijn boek 'Bits, Bytes & Bewustzijn' bestellen.

Boek

Live Events

Academy

Video's

App

LezingenWELCOME IN WONDERLAND

Maak nu een gratis account aan en krijg direct toegang tot Soulvalley. Dan ontvang je ook automatisch mijn Nieuws Update en blijf je op de hoogte van alles rondom deze community. Ook kun je me via mijn gelijknamige Facebook pagina volgen. 
Top