Soulvalley


Laten we Silicon Valley onze toekomst dicteren, waar data, (kunstmatig) intellect en exponentiële groei leidend zijn? Of volgen we ons hart, blijven we trouw aan onszelf en stellen we ons Mens-zijn voorop?
Welkom in Soulvalley, daar waar technologie dienstbaar is.

Silicon Valley vertegenwoordigt de harde kern, het zenuwcentrum van de High Tech wereld. Daar waar bits en bytes en intellect ingezet worden om de mensheid kunstmatig naar de volgende, wellicht laatste, fase in haar evolutie te brengen. Naar een post-humane fase, in een geleidelijke samensmelting van mens en machine. Waar data de nieuwe religie is en waar we onszelf als god beschouwen, die met behulp van technologie in staat is haar eigen evolutie en leefwereld te manipuleren en ons (collectieve) brein te programmeren. 

Soulvalley vertegenwoordigt het hart van de Mensheid. De plek waar we ons bewust zijn van onze werkelijke oorsprong en in staat zijn door de (binaire) sluiers van illusie heen te kijken. Daar waar we de kracht van de natuur (h)erkennen en in verbinding zijn met onszelf en de wereld om ons heen. Waar we diep van binnen weten dat we niet gerepareerd of geupgrade hoeven te worden om ons voortbestaan veilig te stellen. Waar we onze menselijke kwaliteiten tot liefde, aandacht en empathie koesteren. Onze creativiteit, ons gevoelsbewustzijn en voorstellingsvermogen omarmen. Waar we volledig mens zijn in plaats van (deels) machine en waarin technologie dienend is.on- en offline platform

Soulvalley's mainframe, het digitale vertrek- en verzamelpunt van deze reis bevindt zich binnen een online platform genaamd Soulvalley Academy. Deze is vrij toegankelijk. Hierbinnen deel ik mijn ervaringen en kun je kennis nemen van al mijn artikelen, online programma's, inspirerende video's en krijg je toegang tot de besloten Facebook groep. Ontdek verloren gewaande informatie en boost je bewustzijn. Laat je prikkelen om met andere ogen te kijken naar de implicaties en applicaties van exponentiële computertechnologieën. Hierbinnen blijf je ook op de hoogte van mijn live meetups, events, lezingen en producten. Zodat je deze reis on- en offline aan kunt gaan. Dit alles binnen een met een wachtwoord afgeschermde zone. Ik zal hierin op onderwerpen inzoomen als:

#VirtualReality,
#interconnectiviteit,
#Transhumanisme,
#Cyborgs,
#KunstmatigeIntelligentie(AI),
#ET's,
#Nanotechnologie,
Mens vs Machine,
Organische Intelligentie vs Kunstmatige Intelligentie,
Hoofd/Mind vs Hart,
Biologie vs Technologie,
#GenTechnologie,
#Singularity,
#Multidimensionaliteit,
Mind Control, etc.

Maak nu een gratis account aan en krijg direct toegang tot Soulvalley Academy. Dan ontvang je ook automatisch mijn Nieuws Update en blijf je op de hoogte van alles rondom dit platform. Ook kun je me via mijn gelijknamige Facebook pagina volgen. 
Top