Boekenstand bij David Icke World Wide Wake up Tour - Maastricht

Datum: 25-Nov-2017

Details

Locatie: MECC, Forum 100, 6229 GT in Maastricht
Time: 10:00 - 22:00 uur 
Tickets: 67,50 per stuk, klik hier voor de ticketverkoop
Voertaal is Engels

Steeds meer mensen vragen zich af wat er gaande is in de wereld, en waar het nu precies om gaat in het ‘leven’. Een groeiend aantal mensen heeft een ongemakkelijk gevoel over de richting die de maatschappij op gaat, zonder precies te weten waarom. Er is iets gaande, maar wat?

David Icke is al meer dan 25 jaar bezig met het ontrafelen en onthullen wie er werkelijk de macht over de samenleving heeft. Op zijn eigen unieke wijze is hij onophoudelijk aan het front bezig om de kennis omtrent onze realiteit en gebeurtenissen in de wereld te verdiepen. Vrijwel dagelijks gebeuren er dingen die door David Icke in zijn, meer dan 20, boeken heeft aangekondigd. Met zijn ‘World Wide Wake Up tour’ neemt hij ons, op zijn eigen unieke wijze, mee door wat er zich werkelijk achter de schermen zich aan het afspelen is.
Overal op het internet is materiaal te vinden, op basis waarvan David ons deze informatie aanreikt. David Icke is niet gek, is geen man die hieperdepieper rondloopt en de ene na de andere samenzweringstheorie in je mik duwt. Hij reikt het vrij aan en het enige wat je kunt doen, is de waarschuwing ter harte nemen. Zélf beslissen en je zélf informeren. Zélf voelen hoe je erin staat.

Hij probeert ons ook niet bang te maken, een waarschuwing is geen bangmakerij. Of zoals hij het zelf uitdrukte: “Als ik achter jou een orkaan zie aankomen, dan waarschuw ik je toch? Of beschuldig je me dan van bangmakerij en kijk je niet eens om?” David Icke laat je instrumenten zien en methodes om jezelf te bekrachtigen, en vooral de uniciteit van je eigen wezen te koesteren. Maar bovenal je niet te laten omvormen tot een onderdeel van een uniforme kliek, die door machthebbers eenvoudig te manipuleren is. Omdat ‘we’ bijvoorbeeld allemaal hetzelfde digitale pakje dragen. Vorig jaar november was David Icke nog in Nederland en trok een vol RAI-auditorium. Op 25 november 2017, van 10.00 tot 22.00 uur, geeft David zijn beroemde presentatie in MECC Maastricht. Ook jij kunt hier bij zijn.


Dit is een Hans Rietveld event, voor ticketverkoop klik hier (gebruik niet onderstaand aanmeldformulier). Voor het Facebook event klik hier.

Ik ben aanwezig met een boekenstand en zal hier mijn boek 'Bits, Bytes & Bewustzijn' verkopen. David Icke zijn nieuwste boek 'Het fantoom zelf' (Nederlandse vertaling van 'The phantom self') is een van de boeken die ik in mijn eigen boekresearch heb meegenomen. Meer informatie over David Icke en zijn boek(en) kun je hier vinden.


Boeking


Top