Monday Meetup - Meeting Plaza Utrecht

Datum: 25-Sep-2017

Details

Locatie: Meeting Plaza, Godebaldkwartier 20, kantoor Cluetinckborch in Utrecht (route)
Tijd
: 16:30 - 20:30 uur
Kosten: gratis, opgave kan tzt via deze link

Monday Meetup is een maandelijks event, waarbij Seats2Meet (startende) ondernemers het podium biedt. Daarmee ontstaat een afwisselend en inspirerend programma van workshops, boekpresentaties, webinars en inspiratietafels.

Aansluitend is er altijd een informele netwerkborrel met lekkere hapjes en drankjes. Dit is een geweldige kans om interessante mensen te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en geïnspireerd te raken.

Voor iedereen die open staat voor onverwachte ontmoetingen en bereid is kennis te delen, zijn alle workshops tijdens de Monday Meetup vrij toegankelijk.

In een creatieve en inspirerende setting faciliteert Seats2meet Meeting Plaza haar waardenetwerk om op een open podium kennis te delen, kennis op te doen, elkaar te ontmoeten en de gedeelde netwerken te onderhouden en uit te bouwen. Zodra workshops, ronde tafels en overige activiteiten voor de #mondaymeetup bekend zijn, worden ze in het programma vermeld.

Netwerkborrel
Aansluitend aan de workshops/lezingen/boekpresentaties/etc is er altijd een netwerkborrel met iedere keer weer een andere foodbeleving, mét verse en biologische producten. Bekijk hier een impressie van deze borrel:


Yfke Laanstra is auteur van het boek Bits, Bytes & Bewustzijn - op het snijvlak van computertechnologie en menselijk potentieel. Ze zal stil staan bij de ongekende stroomversnelling van computertechnologie en hoe dit zich verhoudt tot ons bewustzijn en persoonlijke groei. 


In de pauze en na afloop is het mogelijk het boek aan te schaffen. 

Opgave kan via deze link (NIET onderstaand formulier invullen).Boeking


Top