Mijn naam is Yfke Laanstra

Mijn passie bevindt zich op het snijvlak van bewustzijn,
computertechnologie en menselijk potentieel.

Maar wie ben ik? Dat is een hele goede vraag. Laat dat nu dé vraag zijn die ik mezelf begon te stellen rond mijn 20e. 

Dit ontsloot een volledig nieuw level in mijn Game of Life en leidde me op een avontuur van Nederland naar België naar Engeland naar New York en weer terug. Waarin ik het samenspel ontdekte tussen mijn lichaam, ziel en geest en het verband tussen mijn binnenwereld en de kosmos. Deze reis voltrok zich op meerdere levels en resulteerde in een volledige herziening van mijn werkelijkheid en wereldbeeld en in de (h)erkenning van mijn ware natuur en ongelimiteerde potentieel.

Groei en ontwikkeling, evolutie en transformatie zijn voeding voor mijn ziel, ik kan niet zonder. Ik ben geboren met een ongekende nieuwsgierigheid, onderzoeksdrang, open mind en leg de (ogenschijnlijk) minder voor de hand liggende verbanden. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.

Mijn missie is het bieden van andere invalshoeken, los trekken van oogkleppen en schudden aan wereldbeelden.

Je mag me middenin de nacht wakker maken voor een goed gesprek over kwantum fysica, DNA, multidimensionaliteit, The Matrix, voeding voor lichaam & ziel, heilige geometrie en oude beschavingen. Daarnaast krijg ik geen genoeg van alles wat met computertechnologie, onze toekomst en de virtuele realiteit te maken heeft. Laptops, smartphones en tablets zijn mijn verlengde: ik ben 24/7 online, in meerdere opzichten.

Reloading lost data_

Trained by:

                                       
                           

Verschenen in/gesproken voor:

                                                                                                                     

                     

Meer over mijn achtergrond en opleiding vind je op mijn LinkedIn profiel. Wil je eens kennis maken, met me samenwerken, me inhuren, me uitnodigen om te spreken? Neem vrijblijvend contact met me op.

Lid van HeartMath Institute, de Dutch Future Society, en Nederlands vertegenwoordiger van de Consciousness Hacking beweging.

    

Top