Soulvalley

Reloading lost data_

Ga mee op een interactieve reis door je multidimensionale zelf, door zowel de analoge als de virtuele realiteit, in een quest naar de broncode. Ontdek verloren gewaande informatie, boost je bewustzijn en upgrade je biocomputer. Laat je prikkelen om met andere ogen te kijken naar de implicaties en applicaties van exponentiële computer technologieën. 

Stap uit je comfort zone en in de toekomst...

'The Matrix' meets 'Superman' meets 'the X-files'

virtueel platform

Binnen dit virtuele bewuste platform krijg je toegang tot al mijn artikelen, online programma's, inspirerende video's en de besloten Facebook groep. Ook blijf je op de hoogte van mijn live meetups, events, lezingen en producten. Dit alles binnen een met een wachtwoord afgeschermde zone. Ik zal hierin onderwerpen bespreken als:

#VirtualReality,
#interconnectiviteit,
#Transhumanisme,
#Cyborgs,
#KunstmatigeIntelligentie(AI),
#ET's,
#Nanotechnologie,
Mens vs Machine,
Organische Intelligentie vs Kunstmatige Intelligentie,
Hoofd/Mind vs Hart,
Biologie vs Technologie,
#GenTechnologie,
#Singularity,
#Multidimensionaliteit,
Mind Control, etc.

Alle content is gerelateerd aan bewustzijn, welzijn en het activeren van ons ongelimiteerde, ware potentieel. Aan de grotere vragen als 'wie ben ik', 'wat ben ik', 'waarom ben ik hier' en 'wat is werkelijkheid'. 


Mijn missie is het bieden van andere invalshoeken, los trekken van oogkleppen en schudden aan wereldbeelden. Ik zie ik zie wat jij niet ziet.


welcome in wonderland

Maak nu een gratis account aan en krijg direct toegang tot Soulvalley. Dan ontvang je ook automatisch mijn Nieuws Update, zo houd ik je als eerste op de hoogte van alles rondom dit platform. Ook kun je me via mijn gelijknamige Facebook pagina volgen. 

Schrijf je in voor mijn Nieuws Update en krijg de downloadlink naar mijn app cadeau:

Top