Soulvalley

Graag nodig ik je uit om lid te worden van mijn virtuele platform genaamd Soulvalley. Hierin neem ik je mee op een interactieve reis door je multidimensionale zelf, langs bewustzijn en exponentiële technologieën. En ga ik in op de grote vragen als 'wie ben ik', 'waarom ben ik hier' en 'hoe kan ik mijn ware potentieel aanspreken'.
'Soulvalley is all about reloading lost data_'

'The Matrix' meets 'Superman' meets 'the X-files'

WAAR GAAT HET OVER

Dit platform is zowel in het Engels als het Nederlands beschikbaar, aangezien een meertalig virtueel platform me de gelegenheid biedt om de content aan zoveel mogelijk mensen aan te bieden.
Iedereen moet in staat zijn om zich te verbinden met hun ware zelf en het beste uit zichzelf en het leven te halen, vind je niet?

Ik ben ontzettend geïnspireerd door films als The Matrix (wat je wellicht qua vormgeving hier en daar al was opgevallen ;)) aangezien ik een fascinatie heb voor alles wat virtueel en computer gerelateerd is. Maar ook door superhelden films. Dus je zult er naast computer analogie en veel SciFi beelden ook een superhelden gevoel in terug vinden.
We zijn per slot van rekening zelf superhelden, we zijn dit alleen vergeten..... 

Binnen dit virtuele bewuste platform krijg je toegang tot mijn artikelen, online programma's, live meetups en de besloten Facebook groep, krijg je kortingen en veel meer. Dit alles binnen een met een wachtwoord afgeschermde zone. Ik zal hierin onderwerpen bespreken als:

#VirtualReality,
#interconnectiviteit,
#Transhumanisme,
#Cyborgs,
#KunstmatigeIntelligentie(AI),
#ET's,
#Nanotechnologie,
Mens vs Machine,
Organische Intelligentie vs Kunstmatige Intelligentie,
Hoofd/Mind vs Hart,
Biologie vs Technologie,
#GenTechnologie,
#Singularity,
#Multidimensionaliteit,
etc.

Alle content is gerelateerd aan bewustzijn en het activeren van ons ongelimiteerde, ware potentieel. En hierbinnen ga ik absoluut onontgonnen gebied betreden en onderweg flink wat 'X-files' onthullen.

Zoals altijd zijn mijn virtuele creaties visueel oogstrelend en erg diepgaand. Naast virtuele producten en services zal ik ook live events organiseren op specifieke thema's, zie Consciousness Hacking.

word nu lid!

Schrijf je in voor mijn Nieuws Update en like mijn Facebook pagina zodat je als eerste op de hoogte bent van alles rondom dit platform! En maak nu een account aan en krijg direct toegang tot Soulvalley.

***

de eerste 6 maanden van dit platform krijg je vrije toegang tot alle content en programma's. hierna verkrijg je toegang via een betaald lidmaatschap.

***

Schrijf je in voor mijn Nieuws Update en krijg de downloadlink naar Holistic PDA cadeau:


Top